Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti eljátszadoznátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti eljátszadoznátok egy olyan női bugyival ami fékcsíkos?

Figyelt kérdés

Sokan szeretik a női bugyikat szexik izgalmasak de egy olyan fehér női bugyival eljátszadoznátok vagy elundorodnátok ami fékcsíkos?

Tudjátok mire gondolok.

2020. jún. 5. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A barátomat meg kérdeztem és ő semmi esetben sem játszadozna női bugyival neki lobban tetszik aki benne van.
2020. jún. 6. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa.
2020. jún. 6. 15:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem egy igazi hetero férfi nem undorodik meg a női fékcsíktól ennyi a véleményem ,aki megundorodik tőle az lehet nem is hetero.
2020. jún. 6. 16:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Oké xD
2020. jún. 6. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Honnan kellett volna tudni, hogy a fékcsík barna? Nem mindenki autózik. Földúton nem is barnább a fékcsík, mint a föld, és hóban sem feltétlen.

Nem hetero... ja, persze, mert ruhadarabhoz kell vonzódni, nem nőhöz. Eléggé beteg, logikátlan az észjárásod, kérdező. Inkább te nem vagy hetero, hogy ruhadarabokhoz vonzódsz, nem nőkhöz.

2020. jún. 6. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha nőkhöz vonzodnák akkor leszbi lennék 😂 de nem vagyok leszbi.
2020. jún. 6. 17:48
 17/21 anonim ***** válasza:
A saját kis gondolatodat akkarod ránk tukmálni igen is gusztustalan egy szaros női bugyi és egy újjal sem érnék hozzá. 20/f
2020. jún. 6. 20:09
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 b...zi 😂😂😂
2020. jún. 6. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Képzeld nem vagyok b*zi csak egyszerűen nincs gusztusom szaros bugyihoz bocs 🤣🤣🤣🤣

Ha a te párod már ha van és szereti akkor egészségére de szerintem egy normális épp eszel rendelkező ember nem játszik a szaros bugyival

17-es voltam

2020. jún. 6. 23:14
 20/21 anonim ***** válasza:
19# ne eroltesd, gyenge elméjű, szerintem nem is nő, csak egy troll :D
2020. jún. 6. 23:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!