Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti eljátszadoznátok egy olyan női bugyival ami fékcsíkos?
Figyelt kérdés
Sokan szeretik a női bugyikat szexik izgalmasak de egy olyan fehér női bugyival eljátszadoznátok vagy elundorodnátok ami fékcsíkos?
Tudjátok mire gondolok.
2020. jún. 5. 17:44
11/21 anonim válasza:
A barátomat meg kérdeztem és ő semmi esetben sem játszadozna női bugyival neki lobban tetszik aki benne van.
13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem egy igazi hetero férfi nem undorodik meg a női fékcsíktól ennyi a véleményem ,aki megundorodik tőle az lehet nem is hetero.
2020. jún. 6. 16:44
15/21 anonim válasza:
Honnan kellett volna tudni, hogy a fékcsík barna? Nem mindenki autózik. Földúton nem is barnább a fékcsík, mint a föld, és hóban sem feltétlen.
Nem hetero... ja, persze, mert ruhadarabhoz kell vonzódni, nem nőhöz. Eléggé beteg, logikátlan az észjárásod, kérdező. Inkább te nem vagy hetero, hogy ruhadarabokhoz vonzódsz, nem nőkhöz.
16/21 A kérdező kommentje:
Ha nőkhöz vonzodnák akkor leszbi lennék 😂 de nem vagyok leszbi.
2020. jún. 6. 17:48
17/21 anonim válasza:
A saját kis gondolatodat akkarod ránk tukmálni igen is gusztustalan egy szaros női bugyi és egy újjal sem érnék hozzá. 20/f
18/21 A kérdező kommentje:
#17 b...zi 😂😂😂
2020. jún. 6. 20:20
19/21 anonim válasza:
Képzeld nem vagyok b*zi csak egyszerűen nincs gusztusom szaros bugyihoz bocs 🤣🤣🤣🤣
Ha a te párod már ha van és szereti akkor egészségére de szerintem egy normális épp eszel rendelkező ember nem játszik a szaros bugyival
17-es voltam
20/21 anonim válasza:
19# ne eroltesd, gyenge elméjű, szerintem nem is nő, csak egy troll :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!