Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljek egy 15 éves lánnyal 25 évesen?
Szerintem ez nem olyan jo otlet. Ahogy irtak az is lehet h a csaj szerelmes. Vagy csak gaznak erzi h szuz es ezert tul akar esni rajta. Nem tudhatjuk mi van benne mindenesetre te vagy a felnott, szerintem egy 15 eves meg nagyon kislany. Hozzad viszonyitva meg ugy egyebkent is. Nem biztos h tudja mit akar, vagy majd megbanja vagy szerelmes lesz beled miutan szexeltetek stb. Egyebkent neked nem lenne jobb egy tapasztaltabb korodbeli csaj? Vele jobbakat tudnal szexelni az fix
N
Elmondom miért ne:
- garantáltan beléd fog szeretni, mivel nem elég, hogy tini ráadásul veled veszítené el
- innentől kezdve nem fog leállni.. zaklatni, hívogatni fog (járni gondolom nem akarsz vele)
- a fiatal lányok kiszámíthatlanok, a szerelmi csalódás után könnyen eldurvulhatnak a dolgok (ráír az ismerőseidre, megzsarol, elmegy a munkahelyedre )
- arról már ne is beszéljünk, hogy mi lesz ha anyuci apuci megtudja
Hát én nem tenném, de a ti dolgotok - de legalább védekezzetek.
S már ne haragudj, de most komolyan, 25 évesen nem tudod eldönteni kívánod-e a partnered, ágyba akarsz-e vele bújni? A gyertyát ne tartsuk közben? :D
Oké vágysz rá te is ez egyértelmű de nem kéne mert nem több a pro mint a kontra
Ja és gondolj bele hogy neked mennyivel jobb lenne egy veled korú vagy legalábbis aki már nem gyerek...
De ha úgy van akkor hallgass inkább a szívedre és akkor minél hamarabb vágj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!