Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,hölgyek,a pin@ szó számotokra prosztó vagy elfogadható a saját nemi szervetekre?
Figyelt kérdés
Használjátok-e?2020. jún. 5. 13:52
11/20 anonim válasza:
Gusztustalan szó rá. Ilyet csak a putrisok ejtenek ki a szájukon a Mónika showban.
12/20 anonim válasza:
#7, értem, tehát a micsodája a helyes kifejezés. Az ágyban pedig izélnek, igaz?
Csinálni szabad, kimondani nem...
13/20 anonim válasza:
12. Ha nem tűnt volna fel, azzal azt akartam érzékeltetni, hogy ugyanannyira gyerekes. Nem lepődöm meg rajta, hogy nem sikerült felfogni, mert ide 100+ iq-val kevesen írnak.
14/20 A kérdező kommentje:
Van akit izgat a csúnya beszéd.Egyfajta fétis.
Köztük engem is.
2020. jún. 5. 23:47
16/20 anonim válasza:
Szex közben izgat a szó ha mondják, úgy egyébként taszít a kifejezés.
23n
17/20 anonim válasza:
Pina pina punci vagina és sunci
18/20 anonim válasza:
Nem szoktam használni, de nem is zavar
19/20 anonim válasza:
Én sem szeretem, én is puncinak hívom inkább, a párom meg általában cicának, mert az az utcán sem félre érthető hogy ha haza értünk szívesen simizem a cicád, vagy "megetetem". Nálunk ez csak így jött... és azóta én is rászoktam.
20/20 anonim válasza:
Még férfi létemre is teljesen egyetértek veled 👌
50 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!