Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert van velem?
Figyelt kérdés
Mikor meg szuz voltam visszahúzódóbb, felenkebb, szégyenlősebb voltam, de miután elvesztettem teljesen ezeknek az ellentétje vagyok.
Barkihez merek szólni, csevegek velük, hallatom a hangom, nem vagyok már szégyenlős es kimerem mondani a véleményem, nem ugy mint regen.
Van ennek valami köze a szuzesseg témához? Mert furcsa, hogy utana kezdett el igy változni ez.
18 eves lány vagyok amúgy
2020. jún. 5. 13:23
1/3 anonim válasza:
lehet pszcihésen gát volt ez számodra, de alapvetően nem mindenkinél történik ilyen változás
én régen is nagydumás voltam, most is az vagyok :D
van aki meg előtte-utána visszahúzódó jellem
F
2/3 anonim válasza:
Velem is ez történt miután elveszítettem a szüzességem. Nem tudom hogy köze lehet e hozzá.
N
3/3 anonim válasza:
Nem önmagában a szüzesség elvesztése miatt van. A tojás volt előbb - azaz elindult egy folyamat ami elvezetett a szüzesség elvesztéséhez (úgy hívják szexuális fejlődés, "fejben" egyre értettebb vagy), s tart is ez a folyamat továbbra is. Csak így tovább, nyitottan, kommunikatívan, mosolygósan :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!