Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a véleményetek a poliamoriaról?

Figyelt kérdés
ÉLnétek poliamor kapcsolatban?
2020. jún. 5. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Talán belemennék. De nem ilyen direkt módon hogy akkor mostantól éljünk így. De el tudom képzelni hogy szép lassan kialakulhatna egy ilyen életstílus.

Az ilyen megcsalásos dolgok nem az én világom, de ha mindenki tudna mindenkiről, és ez az összes félnek megfelelne, akkor miért ne.

2020. jún. 10. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha úgy alakulna simán tudnék így élni, de direktbe nem tudnék így ismerkedni, ahhoz túl szégyenlős vagyok.
2020. jún. 10. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes feltevés, de nem lennék képes rá, az egyikkel többet foglalkoznék egyszer akkor a másik megsértödik aztán fordítva. Nem nekem való, viszont egyéjszakásban kipróbálnám a dolgot;-)

22L

2020. szept. 20. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Pont ez az érdekes benne. egyszer az egyiket szereted kicsit jobban, utana megint a másikat. Én éltem egyszer ilyen kapcsolatban, mindhárom ember biszexuális lány + leszbikus lány + biszex fiú. Ők is viszonylag jó barátok voltak, mert a lány ugye alapból nem vonzódott a fiúkhoz, de sok haverja volt es "jól bánt" velük.
2020. nov. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!