Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is megfigyelte ezt nőknél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megfigyelte ezt nőknél?

Figyelt kérdés
Természetesen nem vehetek minden nőt egy kalap alá mert kivétel mindig lesz, de én azt figyeltem meg hogy a nők közül sokan vonzódnak az olyan pasikhoz akik "piszkálják" őket. Nem arra gondolok hogy megaláznák őket vagy bántalmaznák valami úton-módon, hanem például beszólogatnak egymásnak (nem rosszindulatból), és ehhez hasonlók. Egyik ismerősöm például napi szinten vitatkozik párjával és hiába mondja azt hogy jó lenne egy kis magány, egy fél napot se bírnának ki egymás nélkül. Vagy gimiből egyik csaj fülig szerelmes volt abba a srácba aki napi szinten elküldte a francba és beceneveket adott neki(még egyszer leírom nem rosszindulatból hanem csak egyszerűen piszkálódásért), amíg másokat elutasított akik közeledni akartak volna hozzá. Ez valami fordított pszichológia, vagy csak ennyire tetszik nekik ez az extra figyelem amit tőlük kapnak?

2020. jún. 5. 03:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Én még mindig azt mondom hogy aki a kérdező leírásába egy halál komoly valamit ért és már menne a HR-hez az félreérti (és épp az ilyenek miatt nem lennék hajlandó munkahelyen ismerkedni a mai világban). Fiatal lányoknál (tehát nem "milf" életkorban) be szokott jönni egy pici incselkedés, ha fejben úgy tekintesz rá mintha a húgod lenne: kicsit idegesítő de azért szereted.

"Az ejti kétségbe őket, hogy ha az ilyen férfit nem tudják úgy kezelni magukban, ahogy azt eltervezték "oké, hogy férfiasan vonzó a külseje, magabiztossága, de egy beképzelt majom, szóba se állok vele többet", aztán mégis napok múlva is rajta kattog az agyuk."

Mert van a nőkben egy vágy hogy teljesen kiismerjék a másikat és egy hajlam hogy apránként átformálják őt valakivé aki tökéletes de unalmas (és ezért nem vonzó). És ha a férfi ennek pl. játékosan ellenáll az még vonzóbb lesz számukra, még akkor is ha kifelé megsértődnek rá.

2020. jún. 5. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt is észrevettem már, hogy mondjuk egy nő magyaráz egy hapsiról, hogy milyen gyökér, béna, lúzer, huh soha nem lenne esélye a csajnál stb... 2 év múlva meg terveket sző, hogyan hódítsa meg, folyton arra a hapsira gondol a nő, stb. Ennek mi értelme? Tán' 2 év alatt jönnek rá, hogy mégis tetszik? Vagy akkorra már nincs ló jó a szamár alapon kéne?
2020. jún. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!