Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott valaki meztelen képcserékbe belemenni?
Figyelt kérdés
Tenyleg, igazi képekre gondolok persze arc nélkül, csak a testet fényképezve. Engem most győzköd nagyon egy srác es kíváncsi vagyok, ti belemennétek-e, vagy egyáltalán mi a véleményetek erről?2020. jún. 4. 15:44
21/50 A kérdező kommentje:
Azért azt ne higgyétek, hogy most minden ide valaszolónak mindjárt írok privit és azonnal meg is kapja 😂😂 kicsit izgat a dolog de azért nem vagyok ilyen könnyen kapható 😛
2020. jún. 4. 16:22
22/50 anonim válasza:
Küldd el nekem is pls, kíváncsi vagyok rád :)
23/50 anonim válasza:
Ó, már pedig 3x válaszoltam itt neked, ez a 4.😢
24/50 A kérdező kommentje:
Haha cukik vagytok :)
2020. jún. 4. 16:24
27/50 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a cél, csak tippeket akartam és segítséget kerni a témában 😋 de ez tetszik
2020. jún. 4. 16:29
28/50 anonim válasza:
Ha leírod, milyen pasik jönnek be, mind olyan lesz :D
29/50 A kérdező kommentje:
Ezért is nem írom le inkább 🤫🤫
2020. jún. 4. 16:36
30/50 anonim válasza:
Volt már hogy küldtem.
Persze elötte többnyire volt egy kis levelezés hogy jobban megismerjem a másikat, majd jötta szex mint téma, aztán írásban izgattuk egymást utána meg jöttek a képek, vieók, webcam majd találkozó is lett belőle.
Itt az oldalon 7 ember volt az elmúlt 8 évben (visszakerestem most, fejből nem tudtam volna...) de ezek többsége egy aktívabb időszakomban volt 6 éve még :D
Azóta nem igen volt olyan akivel eljutottam volna idáig, csak úgy meg nem küldök képet mert 99%-ban kiderül hogy a lánynak vélt személy nem az...
És csak olyannak küldtem akitől kaptam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!