Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor serdülünk (mutálunk)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor serdülünk (mutálunk) akkor konkrétan hány centit nő a pénisz?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat, konkrétumokat ha lehet!

2020. jún. 3. 22:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó de ezt úgy értetted hogy láttad a fiaid farkát ÁLLVA ,ráadásul kiskorukban is és 14 eves koruk után, RÁADÁSUL VOLT 10 CENTIS ÉS LETT BELŐLE 20 CENTI??? Ha igen a válasz a kérdésekre, akkor reménykedek 😃😃😃
2020. jún. 9. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezt én lankadt állapotra ìrtam. A néhány cmből lett kb. 10en 1-2 cm.
2020. jún. 9. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

" De. A sajat példádat le tudod írni."

Nem minden ki méregeti a fütyitjét, mert nem érdekel senkit a méret.

Csak itt a kis gyakorizó gyerekek akik még sose láttak nőt azok nem tudnak mit kezdeni ezekkel a dolgokkal.

Ha ide irná valaki hogy 10 centit nőtt, azzal neked úgy se lenne jobb.

2020. jún. 10. 09:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam lehet röhögni de én rendszeresen mértem tizenévesen. Főként azért mert nagyon kicsinek találtam (12cm). Ez volt kb 14 évesen, akkor kiderült, hogy nem termel elég növekedési hormont a testem és injekciókat kellett kapnom naponta. Akkor kezdett el nőni igazán. 16 éves koromra 18 cm körül volt. 18 éves koromig kaptam az injekciót, most 25 vagyok és a péniszem 20 cm-es. Szóval úgy 14 éves koromtól kb 8 centit nőtt a péniszem.

Igaz az én esetem nem hétköznapi de azért válaszoltam a kérdésedre.

2020. jún. 10. 09:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen de te kaptál mindenféle hormont
2020. jún. 10. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Minek külön mérni?

Angyalbögyörő méretről legényember méretre nő, ennyi elég.

2020. jún. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!