Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/lányok! Ti is szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok! Ti is szoktátok ennyire kívánni a szexet? Esetleg olyan férfival akit csak elképzeltetek? Lentebb.

Figyelt kérdés

2-3 napja folyamatosan a szexen jár az eszem. Régóta nem voltam együtt senkivel.

De még csak nincs is olyan akihez olyan iszonyatosan vonzódnék, csak elképzelek fiúkat akik tetszenének nekem.

Volt már veletek hasonló?

Férfiaktól semmilyen privátot nem kérek!

2020. jún. 3. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Előfordul. Nekem a menstruációmmal van összefüggésben, ezt megfigyeltem: pár nappal a menstruáció előtt, és akkor, amikor már múlik el, akkor nagyon kívánom. De egyedül élek, szóval magammal kell beérnem. Hangsúlyozom, az is tud eszméletlenül jó lenni!
2020. jún. 3. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges a libidód akkor teljesen természetes hogy előfordul ilyen, semmi gond nincs ezzel.
2020. jún. 3. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam
2020. jún. 3. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Leírjátok,hogy ilyenkor mire gondoltok? Egy érintésre,férfi test látványára,esetleg extrém dologra?
2020. jún. 4. 00:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlen a menszesz után, nagyon kívánom. Olyankor elég durva dolgok járnak az eszemben.
2020. jún. 4. 07:22
 6/9 (:Puszedli :) ***** válasza:
Ez természetes pláne mikor nincs partnered. Nem csak menszesz előtt meg után van ilyen. Nálam is volt ilyen h egy nap 3szor masztiztam és másnap is nedvesen ébrettem. De ez 2-3 nap alatt lecsendül. ☺
2020. jún. 4. 08:41
 7/9 (:Puszedli :) ***** válasza:
Én konkrét személyre szoktam gondolni. Fantáziálgatni . A képeit nézni közben. Stb....
2020. jún. 4. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nőkre szoktam gondolni :)
2020. jún. 4. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Elképzelt férfi nem szokott lenni, csak olyan aki tetszik, akihez vonzódok. Akár érzelmileg akár szexuálisan.
2020. jún. 4. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!