Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megkerdeztem a baratomtol h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdeztem a baratomtol h seggbe dughatom e. Csak mosolygott. Se igen se nem valaszt nem kaptam .Akkor akarja vagy sem?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg nem.
2020. jún. 3. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Csak mosolyygot?Akkor dugd meg a popsiját,mert igényli!

Csak szép finoman,elösször próbáld meg megújjazni.És ha az bejön neki,akkor tudod a választ!:)

32N

2020. jún. 3. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha inkabb ot kerdezned meg? 🤔
2020. jún. 3. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megnyálazod az ujjad és odaközelíted a hátsójához, s óvatosan becsúsztatod. Ha szisszenve elugrik akkor nem akarja, ha meg hagyja akkor meg igen - ilyen egyszerű a képlet.
2020. jún. 3. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel egy plugot es szurd be neki. Utana ugy dugasd meg magad.
2020. jún. 3. 12:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Plug jo otlet
2020. jún. 3. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akarja, csak félt rámondani az igent, mert az anális örömöket kedvelő heteró férfit sok esetben leb*zizzák, holott egyiknek semmi köze a másikhoz. Sosem tudni, hogy az aktuális partner véleménye mi. Nekem is utalt arra a párom, hogy benne lenne, engem is izgat a dolog, de túl szégyenlős voltam, hogy igent mondjak rá, ezért inkább eltereltem a témát. 26F
2020. jún. 3. 14:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Pont ezt gondolom en is, h akarja de nem meri mondani, mert a ferfiassaga...
2020. jún. 3. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha neked is bejön a dolog, és tényleg nem változna utána meg az, ahogy nézel rá, akkor mondd el ezt neki így kerekperec, hogy nincs mitől féljen. Én nem tartanám magam ettől kevésbé férfinek, ez a fétisem, ennyi.
2020. jún. 3. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

Vegyél sok síkosítót és egy drágaköves plugot, majd szex előtt helyezd fel neki.

Ha nem menekül el, többször is használhatod rajta és ha már kicsit tágítottad akkor beszerezhetsz egy felcsatolhatósat. Ha a plugot engedte azt is hagyni fogja.

2020. jún. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!