Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, egy ilyet tuti kinevetne. Akkor ez kicsi?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel (aki a harmadik kapcsolatom életemben) egyik nap a szexről beszélgettünk egy asztaltársaságban ismerőseinkkel. Azt tudni kell, hogy még nem volt köztünk szexuális kapcsolat. A csajok kissé spiccesen a péniszméretre terelték a témát, mire barátnőm egy mondatra úgy reagált, hogy egy 13 centiset ő biztos kinevetne. Nos, nekem is akkora… 1’ 75 magas vagyok, normál testalkatú, és a hímvesszőm mereven 13 cm. Ez így arányaiban kicsinek számít? Kevés ez a méret? (25/f)2020. jún. 2. 14:40
11/14 anonim válasza:
Alkesz a csajod és félre beszél.
12/14 anonim válasza:
A csajoknak nincs szemmértékük, simán 2-3 centiket eltévednek ránézésre. Amúgy meg hogyan lehet a csajod, ha még nem is szexeltetek?
13/14 anonim válasza:
Hát én offolnám a helyedben a csajt miután megbeszélném vele, mindenféle harag nélkül. Ha ilyet mondott, lehet nem illetek össze.
14/14 anonim válasza:
Sziasztok Csajok!
Az én 9-11 cm-es Husángomhoz mit szólnátok??
Átlagos vastagság, és ha beindulok 11 CM is volt már hosszra!
(Még tudni érdemes hogy sokkal hosszabb lenne valójában, csak a jó része testen belül helyezkedik el, ami jól ki is tapintható alulról)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!