Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ez a nő a videóban másnak is?
Én a teltebb csajokat szeretem alapba, de ez a csaj nagyon ott van:)
Nem semmi lábai, és feneke van...
Látszik rajta hogy el van szállva magától. Persze kapna, nem kicsit, addig reszelném amíg neki rojtos nem lesz (nekem meg sajogni kezd a műszer), de többet ne várjon.
Arcvonásra engem is emlékeztet egy volt kollégára, cuki darab volt (nem volt sok esze de nem volt ennyire arrogáns se).
Imádom, azokat nőket, akiknek ilyen nagy, ill. kifinomult a testtudatuk! Rettentő szexi!
Ám ez nem igazán táncművészet, hanem erotikus vonaglás. Ezt önmaga szinte jobban élvezi, mint a nézők. Személyesen, élőben nézve a legtöbben zavarba jönnének ettől a látványtól. Ha pedig egy színházi vagy egyéb kulturális eseményen táncolna, akkor túlságosan kilógnak a sorból, ami nem túl jó. Szólótáncosra kevés helyen van szükség! Ez egyértelműen magamutogatás!
Együtt élni sem lehet ilyen nővel! Stresszes, melós!
Nekem a haja nem tetszik! Zsíros, igénytelen, vagy túl van kenve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!