Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy amikor ezt a holtpontot érzem, tulajdonképpen orgazmusom van?
Nő vagyok és olyan tipikus ritmikus orgazmusom csak egyszer volt 20 évvel ezelőtt maszti közben. Azóta soha semmi hasonló. A szexben a legeslegjobb résznél, amikor azt érzem, hogy mindjárt felrobbanok, annyira élvezem, hirtelen rám tör egy holtpont. Egyáltalán nem jó érzés. Azonnal véget vet annak az extázisnak, ami felé épp tartok. Kifut belőlem az erő, majdnem ájulásközeli állapot és az élvezetnek is annyi. Hiányérzet marad utána. Többnyire utána már nem tudom élvezni az aktust, de ha nem hagyjuk abba, előfordul, hogy visszatér az erőm és újra élvezem.
Mivel hiányérzettel jár, sokáig nem gondoltam rá, hogy ez orgazmus lehet. De mégis felmerült bennem ez a gondolat. Mert nagyon sok jel utal arra, hogy mégiscsak valami olyasmi lehet. Kivétel nélkül a legjobb résznél következik be, amikor a felrobbanás határán állok. Csak valahogy maga a robbanás elmarad. Szerintetek ez orgazmus? Vagy mi?
Nincs ideje sz orgazmusig jutasnak volt nekem mar 2 perc es volt 40 is...
Szoval fel a fejjel.
Amugy 47N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!