Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nőt egyszer megeroszako...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőt egyszer megeroszakolnak?

Figyelt kérdés
Vagy legalabbis ugy szexel hogy nincs kedve hozza?
2020. máj. 31. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az gáz! Az egyik volt párom több szexet igényelt mint én és vele volt olyan, hogy belementem mikor én nem kívántam volna annyira, de a legtöbbször kedvet is kaptam közben :D Sose tudnám ezeket az alkalmakat erőszaknak nevezni, mert nem volt rám erőltetve, soha semmi.

Viszont sajnos nekem volt részem igazi nemi erőszakban, 2 idegen faszival. A nem az nemet jelent, és mindegy hogy a párod vagy idegen ember teszi, ha te azt kéred hogy hagyja abba és nem teszi az erőszak. Ha fájdalmat okoz, és ezt te nem élvezed és szólsz és leszarja, az is erőszak.

Szerintem sürgősen dobd ki ezt a palit. Mióta vagy vele? Hányszor volt már ilyen?

2020. máj. 31. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nőt erőszakolnak meg, de tény, hogy sajnos fájdalmasan sokat.

Amit pedig magadról írtál, az valóban erőszak, úgyhogy nagyon gyorsan hagyd ott a pasit. Előfordul, hogy valaki véletlenül fájdalmat okoz szex közben, de hogy ő kifejezetten élvezi, és nem hagyja abba, na, ez már BETEGES.

2020. máj. 31. 19:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyszer tortent meg, azt mondta eldurrant az agya es nem tudott leallni
2020. máj. 31. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyáltalán nem kifogás, hogy “csak” egyszer történt meg. Egy is bőven sok, és aki egyszer átmegy ilyen kontrollálatlan vadállatba, bármikor bekattanhat újra. Mire váraz, hogy legközeebb valami még durvábbat csináljon, mert “nem tud leállni”? Ilyen amúgy sincs, ennyi önkontrollja minden normális embernek van.
2020. máj. 31. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha nincs kedvem hozzá, akkor nem szexelek.
2020. máj. 31. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!