Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan hogy ugy csaltatok meg a parotokat hogy kozben szerettétek is?
Én is szeretem a páromat, mert rengeteget utazunk és csodálatos életünk van és egy szép kisfiunk. De amikor meglátok egy egzotikus vagy mediterrán hapsit, akkor awww.... Sose kéne állandóra, de játékszernek imáááádooom! Ha a pasiknak lehet, akkor nekünk is. Ő különben is otthon lazul a haverokkal ilyenkor, honnan tudjam, hogy nem rendel magának a rosszlányokról?
26/L
Igen
Cuckold fétises párom volt
Tudtam h izgul erre de sose próbálta még ki
Na így csaltam megél mondtam neki annyira felizgult ettől h a gatyájába élvezett
De furák vagytok ti lányok:/
"otthon lazul a haverokka ilyenkor, honnan tudjam, hogy nem rendel a rosszlányokról"
Am bírom ezt a női tévképzetet, hogy a pasik biztos ocsmány dolgokat művelnek amikor a nő nem látja őket:D Hát elmondom, a legtöbb esetben sörözünk, kártyázunk vagy az társaságra jellemző mániáról dumálunk (geek/foci/autók stb), aztán a húsimádó pizza elkezd dolgozni és telefingjuk a lakást:D (oké, ez a maga módján tényleg ocsmány:D) HA fel is vetül valami különleges alkalomból, hogy "rendeljünk stripppert" (táncost, nem kurvát) akkor általában a társaság épp elég része ellenzi, vagy kijelenti, hogy felőle jöhet, de ő nem fizet bele, úgyhogy itt hamvába is hal a dolog:D
Szóval nagy eséllyel ennyire vad dolgokat csinál a pasi, amíg a nő csalja:/
“Ha a pasiknak lehet akkor nekünk is”
Szerintem ugyanolyan erkolcstelen dolog egy pasi reszerol is mint egy no reszerol.
Kiveve ha a parjaval megbeszeli..
Nem ertem honnan veszed hogy a pasiknak lehet csak felredugni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!