Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fél szexelni
Figyelt kérdés
A barátom még szűz, én nem. Mikor először jutottunk el a szexig, izgult és lelóhadt neki. Már átbeszéltük a témát sokszor, mondtam neki hogy ez nem az ő hibája volt hanem a külső tényezőké, de traumaként élte meg, amit megértek. Azóta nemhogy szex nem volt, azt se akarja hogy orálisan elégítsem ki. Ő engem azóta kielégített már orálisan de nagyon ritkán, és nekem hiányoznak ezek az intim dolgok. Azt mondja teljes nyugalom kell neki, minden apró zaj megzavarja, és amúgy is elég önbizalomhiányos. Nagyon szeretem őt, de nagyon hiányzik ez az intim együttlét. Mit tehetnék, hogy könnyebb legyen neki, sikerüljön feloldódnia?
18 l
2020. máj. 30. 19:45
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, főleg 3-8.-nak:)
2020. jún. 1. 09:48
12/12 anonim válasza:
Jaj,akik azt írták haggya ott a francba azok nem olvasták azt a részt hogy nagyon szereti. Szerintem simogasd, kezdeményezz, lazísd el, és talán az is segítene, ha elmondanád neki mit érzel, hogy szereted,de több intimitást szeretnél megérted,ha szép lassan lépésenként,de ahhoz hogy mindketten jól érrzzétek magatokat a kapcsolatban kompromisszumot kell kötni, haggya hogy te kielégítsd, mert te őt látod a leghelyesebbnek, túl tudtok libbeni a nehéz időkön. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!