Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leborotválnád, ha megkérne a barátod?
Már nem. Korábban mindig borotváltam mert ez volt az elvárás. A jelenlegi barátom megkért hogy növesszem meg, megtettem. És rájöttem hogy így sokkal jobban érzem magam. Nagyon érzékeny a bőröm, állandóan ki voltam pattogva a borotvától, hiába próbáltam ki a lehető legtöbb módszert és trükköt.
És arra is rájöttem hogy vannak pasik akiknek a természetesség jön be. Többé nem fogom magam azért megváltoztatni mert valaki elvárja. Többé nem fogok fájdalmak közt élni, mert valaki nem tud elfogadni természetes valómban.
Szerintem akkor megtenném ha szeretném azt aki kéri, végül is a növesztés is azért volt mert megkért.
De ezek után, hogy rájöttem, sokkal kényelmesebb szőrösen élni mert a borotválás fáj és gyulladt, már nem szőrteleníteném senki kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!