Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Terhes vagyok, brutálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orultseg123 kérdése:

Terhes vagyok, brutálisan kívánom nap mint nap a szexet. (?)

Figyelt kérdés

23hetes terhes vagyok, a párom 4 hete külföldön dolgozig.

Minden reggel csak a szex jár az eszemben és úgy érzem föl robbanok odalent. Már a maszturbálás sem segít.

Pár napja rakattantam a vibrátorokra, és szeretnék rendelni egyet. Mikor ezt el mondtam neki csúnyán összevesztunk, telhetetlen k.vanak nevezett és még sorolhatnám. Az lenne igazából a kérdésem hogy ti hogy vagytok ezzel a vibrátoros dologgal. Zavarna ha a párotok hasznalna ilyen segédeszközöket?

2020. máj. 30. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Persze. Hogy ment oda 4 hete? Alagutat ásott a lezárt határ alatt? Bevállalt egy 2 hetes karantént? Hogy tervezte visszajönni, amikor szülsz? Biztos van rá ésszerű magyarázat, csak nem jut eszembe.
2020. máj. 30. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk az áruszállítók szerinted csak országon belül dolgoznak, utolsó?

Munkavállalásival is átmehetsz a határon, most meg végképp nyitottak a határok...

2020. máj. 30. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobban aterzem mint hinned, szinten terhes vagyok es ugyanigy erzek mint te. Sajnalom hogy a parod nem erti meg, en biztos rendelnek igy is... Az en parkapcsolatomban gyakori hogy szex kozben is elokerul. Viszont szerintem a te parodnal onertekelesi gondok vannak, szerintem attol fel hogy jobban fogod elvezni a vibratorral mint vele, szoval o fejeben van problema. En azt csinalnam hogy vennek vibratort, lefenykepeznem ahogy jatszom, es odairnam hogy ra gondolok, telefonon videoznam neki, izgatnam meg ilyesmi. Tuti tetszene neki ha bevonnad. sem lenne neki unalmas. Esetleg szexchatelnek pasikkal ha nagyon makacs, de nem csalnam meg semmikepp! Ezt a kivanos idoszakot vetek lenne kihagynod! Komolyan.
2020. máj. 30. 18:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát mindenkinek!
2020. máj. 30. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsiklott mindenki egy fontos momentum fölött.

Telhetetlen krvának nevezett... miközben egy természetes folyamat zajlik a testedben a hormonszint emelkedés miatt.

Ez nagyon szomorú. Érzelmi intelligencia és tolerancia egyenlő a 0-val.

2020. jún. 20. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!