Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Hogy szokott felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy szokott felizgatni a párotok, ha szexet akar?

Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen megfogja és elkezd dolgozni rajta!!
2020. máj. 28. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Elkezdem simogatni nadrágon keresztül neki pl kanapen ulve filmezés kozben. Vagy egybol eloveszem es elkezdek finoman jatszani vele.

Ha pl allunk egymas mellett megfogom a kezet es becsusztatom a nadragom ala h erezze milyen nedves vagyok es kivanom. Meg jobb ha a nadrag alatt nincs bugyi;) jo kis meglepi

Felveszek egy szexi fehernemut vagy haloinget es 'veletlen' pont arra setalgatok:D vagy mindezt puceran;)

Ha elmegy furodni bemegyek hozza a zuhany ala

Van hogy ha csinal valamit pl foz csak leterdelek ele es elkezdem sz.pni

Ha meg munkaban van de mar lassan vegez irok neki egy pikans uzenetet vagy kuldok kepet arrol hogyan varom itthon;)

Elkezdem sajat magam izgatni (akar ruhan keresztul) elotte

Giccses de pl ha a konyhaban vagyok elkezdek erzekien szopni egy farok alaku kajat:D enyhe celzas

Szimplan egy jo forrro szenvedelyes csokot adok neki, esetleg kozben ramarkolok..

Egy egeszseges etvagyu pasinal ezek szerintem azonnal meghozzak a kedvet. De ezer mast tudnek meg mondani, legyel te is kreativ;)

2020. máj. 28. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Ja bocsi én nyilván nő voltam:D

4/7 anonim ***** válasza:
85%
Pózolgatás, ilyesmik.
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Köszi szépen a lepontozást. Még jó hogy kb csak én válaszoltam normálisan a kérdésre..
2020. máj. 28. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Belenéz a szemembe. Ha együtt élsz valakivel, jó a kapcsolatod, megvan a szinkron, akkor egy FÉRFI egyetlen mozdulatból, pillantásból, hangsúlyból tudja hogy a partnere "arra" gondol (vagy azt, hogy arra fog gondolni ha kezdeményezel nála).
2020. máj. 28. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Elkezdem szopni es annyi !
2020. máj. 29. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!