Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt?
Párommal beszélgettünk arról, hogy mik a legdurvább perverz vágyaink. Ès mondott egy olyat, hogy lefeküdne az anyjával. Szerintetek fantázia szinten támogassam ebben? Vagy inkább ne hozzam ezt fel többet sehogyan sem? Vagy ez normàlis egyáltalán?
18 èvesek vagyunk.
#3: Ajánlok figyelmedbe egy kis fejlődés- és szexuálpszichológiát.
Amúgy attól, hogy valakivel együtt kivered a farkad (engem mondjuk ilyesmi nem érdekelt pl. soha és nem is értettem a lényegét), honnan tudod meg, hogy milyen szexuális fantáziái vannak a legmélyebben eltemetve benne?
nehogy dobd, ahogy #1 tanácsolta, ő csak megnyílt előtted, és elmondta a vágyát
esetleg szerepjátékkal (beöltözöl idősebb nőnek, esetleg az anyjának) próbálkozhattok, lehet ezzel ki tudja élni, ha meg nem, akkor vagy ki fogja próbálni, vagy öröre egy elfojtott vágy marad
3-as vagyok. Ne tereled a témát 4-es! A közös farok verést sok tini fiú csinálja együtt a baráti körével. Ez teljesen normális,van egy bátyám,vele is beszélgettem annó,ő is csinálta a saját baráti körével.
Ezt csak azért hoztam közös kontextusba a dologgal hogy érzékeltessem a bizalmi viszonyokat. És minden "mocskos" vágyunkat ismertük egymásról. De ebben egyikünknek sem szerepelt a saját annya. Ezt vedd akár véleménykutatásnak is. Nekem erről több mondani valóm nincs,mint hogy egyáltalán nem normális dolog,sőt betegesnek mondanám!
Az hogy meg tudtok egymás előtt teljesen nyílni, őszintén beszélni a vágyaitokról az nagyon is jó. Sőt erre csak bátorítani tudnék mindenki!
Viszont az hogy a fantáziáiban az egyik szülő szerepel... nos ez olyan fokú mentális zavar a gyermek-szülő kapcsolatban, a szexuális fejlődés során ért anomália ami a személyiségében is ezernyi eltérést okoz. Ez már a pszichológia tárgyköre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!