Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban mennyire fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban mennyire fontos a szex?

Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 02:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon fontos!
2020. máj. 28. 07:46
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Anélkül nem működik. Mint semmilyen kapcsolat. Ahogy előttem írták: a házasság egy ugyan olyan kapcsolat, mint a többi, csak van rá egy papírotok, amire "le írtátok", hogy kapcsolatban vagytok. Magán a kapcsolat minőségén nem változtat, vagyis nem szabadna.
2020. máj. 28. 07:50
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Egy működő házasság alapja a jó szex. Friss feleségként azt a tanácsot kaptam 24 éve az idős szomszéd hölgytől, hogy akkor is tegyek a férjem kedvére, ha éppen nincs ínyemre a dolog, közben majd megjön az étvágy és nagyon sok kellemetlenségtől megvédem magam. Akkor jót mosolyogtam rajta, ma már tudom, nagyon is igaza volt.
2020. máj. 28. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy jól működő házasság alapja a jó szex. Ez a lényeg és ez a fontos!!

Természetesen mindenki másra is gerjedhet de akkor is a házasságban való szex az, amitől kielégül a test és a lélek!!

Ha a fontos alappillérek rendben működnek akkor minden más is rendben lesz, legalább is többnyire!!

2020. máj. 28. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

13 és ezt te jó szexnek nevezed, amit leírtál?

(lehet, hogy már túlságosan új generáció vagyok, de amit írtál, az nekem elég nyomasztóan hangzik)

2020. máj. 28. 09:27
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
A házasság egyik alap pillére. Ha a szex nem működik már,kuka az egész kapcsolat,tetszik vagy nem. Csak vegetálni fognak egymás mellett,és önámításba kergetik magukat a felek hogy jó ez így..
2020. máj. 28. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Mi elvagyunk szex nélkül már vagy 15 éve.
2020. máj. 28. 17:30
 18/18 A kérdező kommentje:
17-es hogy bírjátok?
2020. máj. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!