Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megerőszakolnak annak lehet orgazmusa az aktus során?
"Vigyázz mit kívánsz mert veled történik meg. Aki másnak vermet ás.... "
"Tűnj màr innen"
Ezért kàr volt priviket küldözgetni
23:29
Kitűnő cikk, ugyan akkor nem tartom alaptalannak a kritikát a kérdezővel szemben. Bár egykét válaszoló tényleg elég nyers volt, de a témát elég sok ember fetisizálja.
Miért mi bűnt követtem el a kérdés kiírásával?
Engem is molesztáltak kiskoromban amúgy.
Kérdezőnek:
Sokan próbálják mentegetni az erőszakot azzal, hogy "dehát a nőnek orgazmusa volt, nyilván nem ellenkezhetett annyira." Szóval a téma alapból kényes.
Másrészt az első két válaszra a harmadik válaszoló azt írta, hogy biztos őket is megerőszakolták. Te erre egyszerű "xDD"-t írtál, ami nálam kétségbe vonja azt hogy mennyire veszed komolyan a témát.
'' Te erre egyszerű "xDD"-t írtál, ami nálam kétségbe vonja azt hogy mennyire veszed komolyan a témát.''
Igen mert szerintem viccelt,aki azt írta megerőszakolták őket.
Igen, létezik ilyen.
Ettől csak még nagyobb az áldozatban a szégyenérzet, ők azok akik még inkább nem mernek segítséget kérni az eset után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!