Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az áldozathibáztatás ebben az esetben jogos? 19/f
Sztem megerdemelte .. elore megfontolt szandekkal felhiv 2 NEM idegen ffit szexelesi celzattal a sajat lakasaba.
Ezutan felhuzza oket es kelleti magat orakon keresztul, eljutnak fel-pettingig majd le akarja valasztani oket hogy bocs megsem igy gondoltam.
Szerinted ez normalis hozzaallas ?
Szerintem jogos.
A megerőszakolásoknak mindig az elkövető fele a hibás, de ebben az esetben a lány is felelős volt. Elítélem azokat, akik megtették, és a lányt is butának nézem, mert ilyen helyzetbe belekeverte magát.
A nem az mindig NEM, miért nem lehet ezt felfogni?
Bárcsak az az illető is tudta volna ezt akinek én mondtam nemet, akkor nem erőszak útján vesztettem volna el a szüzességemet...
Próbáld meg elképzelni így:
Áthívod két barátodat vacsorára, hogy próbáljatok ki valamilyen új ételt.
Ők igent mondanak, egész nap nem esznek emiatt, éhesek, lelkesek. Leültök az asztalhoz, elkezdtek enni, de már a második falatnál rájössz, hogy neked ez a kaja nem jön be.
-Bocsi srácok nekem ez a kaja nem jön be, egyétek meg nélkülem, vagy vigyétek haza a maradékot.- mondod nekik.
-De a te ötleted volt, hogy ezt együk! -válaszol a másik
-Csak azért nem ízlik, mert nem ettél belőle eleget! -mondja a másik. Lefognak és lenyomják a torkodon az adagodat, nem törődve vele, hogy már a szagától is rosszul vagy és fulladozol miközben nyeled.
Volt jogod visszalépni az általad felajánlott kajától? IGEN!
Normális volt ez a reakció a barátaid részéről? NEM!
Először is a cikk nekem egyértelmű kitalációnak tűnik, ami szándékosan homályos. Kb alig ír bármi konkrétat az esetről.
De az biztos, hogy az itt kommentelők nagy része ocsmány egy ember lehet.
"A következő pillanatban meg már leszorítja a csuklóm, és hiába sírok, könyörgök, nem enged el." Aki ez után nem hagy abba minden szexuális cselekményt, annak súlyos problémái vannak az értékrendjével. Még BDSM-nél is teljesen alap egy partnernél, hogy időről időre meggyőződj róla hogy tényleg beleegyezéses-e az a szex.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy 2020-ban még arról vitatkozunk hogy ha egy nő felizgat egy férfit de később meggondolja magát, akkor a férfinak joga van-e ezt figyelmen kívül hagynia és szexelnie a nővel csak azért meg szegényke nem bír a vérével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!