Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit érezhet az a lány(20), akit egy idösebb férfi(38) simogat, és a lány hagyja?
Lányok! Mit érezhet az a lány(20), akit egy idösebb férfi(38) simogat, és a lány hagyja?
Nem simogat vissza, de nem is állítja le?
A férfi nem tudja, hogy a lány mit érez iránta. Szereti? Vonzódik? Fél? Undorodik?
Ti mikor hagynátok?
lehet, hogy fél, mert molesztálta más is
de ha nem akarja, akkor jobb ha leállítja, vagy akár segítségért kiált, esetleg rendőrt hív
Honnan tudjuk kinek mi jár a fejében? Amit felsoroltál abból bármelyik lehetséges meg néhány egyéb opció
- eltűröm mert muszáj;
- elviselem mert tele van pénzzel
és így tovább.
Általában akkor hagyják a nők hogy simogassák őket, ha szimpatikus neki az illető tökmindegy hogy ki hány éves (különben ugyebár erőszak, vagy "üzlet").
Voltam ilyen szituban, még az eletkor is majdnem stimmelt a pasival
Akkor hagytam, amikor kivantam
Persze ez lehet mas helyzet
nem feltétlen igaz, hogy csak akkor hagyja, ha élvezi.
Simàn lehetett régi traumàja ami miatt leblokkolt ott a helyszìnen, valòjàban pedig rettegett/pànikolt
Lehet lepontozni, de velem is volt ilyen. K*rva sz@r érzés, hogy képtelen vagy megmozdulni. F@$zért nem lehet normálisan közeledni és nem csak fogdosni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!