Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szerintetek a forró nadrág viselete szexis,közönséges vagy másmilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 17:35
11/14 anonim válasza:
8-as vagyok,mi?Azt írtam,pláne,ha jó popsi(lány) van benne! F
12/14 anonim válasza:
9 "Aki csinos és okos, az nem öltözködik így, mert nem csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet (ez vonatkozik a dekoltázsra is)"
Aki okos, és az érdekli, hogy a másik okos-e, az a másik eszét, tudását, stb. nézi, nem pedig az öltözékét.
13/14 anonim válasza:
Attól függ. Mediterrán éjszakában teljesen jó. Temetésen kimondottan gáz. Ha férfin van, taszító, ha ebben adja a hatvanas szakácsnő a pörit, taszító. Szóval alkalom és viselő függvénye
14/14 anonim válasza:
Számomra közönséges eléggé. Nyáron a csajok jó részén az van, így már nincs benne semmi új. Viszont szerintem az nem néz ki jól, mikor a csaj fenekének a fele kint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!