Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anyával vagy a barátnőkkel jobb megbeszélni a szexuális életet és tanácsot kérni?
Hidd el segítene anyukád is.
S ő tuti nem a hülyesegeket mondaná.🙂
anyukáddal beszélj erről, ha nyitott ilyen téren
ha erősen vallásos, akkor nem biztos, hogy a legjobb tanácsadó
Barátnők.
Anyukádnak nem kell erről tudnia. Ráadásul a mai 40es generáció szexuális felvilágosítása a nullával volt egyenlő, lehet hogy te már most többet tudsz nála.
A kettő miért zárja ki egymást? Szerintem egyénfüggő, hogy ki tud jobb tanácsot adni, de ha megnyílsz valaki felé akkor attól jobbá válhat a kapcsolatotok.
Aztán ha meghallgattad édesanyád meg a barátnőid még mindig neked kell majd dönteni, csak épp több tanács alapján.
Inkabb minket kerdezz !!
Hianyoznak a “terhes vagyok???” kerdesek
Ha vagy olyan viszonyban anyukáddal, akkor vele is megbeszélheted, de ez nem feltétlenül vagy-vagy. Mindkettejüknek lehetnek jó meglátásai, amik alapján tudsz döntést hozni.
Nekem még ugyan nagyon pici a kislányom, de remélem, hogy ha majd 19 éves lesz, lesz olyan viszonyunk, hogy ilyen jellegű kérdésekkel, problémákkal, félelmekkel is nyugodtan fordul hozzám, mert azért magamban mégis csak jobban bízok, mint az internetben vagy a ki tudja, milyen életű barátnőiben, magamról egyértelműen tudom, hogy a tanácsaim, véleményem amit megfogalmaznék neki, az ő érdekében lennének (nekem volt egy barátnőm 19 évesen, aki mindenáron rá akart beszélni, hogy engedjek az aktuális pasimnak análszex kérdésében, merthogy az nem is rossz, és egyébként is - tőle pl nem nagyon kaphattam volna releváns tanácsot, azt már akkor is tudtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!