Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy sok nő fantáziál arról hogy megerőszakolják?
Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 17:31
11/22 anonim válasza:
Nem hinném hogy izgató lenne. Aki szexelt már akarata ellenére, az tudja miről beszélek.
12/22 anonim válasza:
szerintem sokan "összetévesztik" a durvább szexet a megerőszakolással. nem, senki nem vágyik arra, hogy az utcán elkapják, megverjék, majd szexre kényszerítsék. borzasztó trauma ez egy nőnek, valaki soha nem tudja magát túltenni ezen. szóval a durva szex =/ a szexuális erőszakkal.
13/22 anonim válasza:
Igazából nem maga az erőszak hanem a kiszolgáltatottság izgató nekem. Nem olyan mint a S/M-ben,nem olyan mű. De ez CSAK fantázia.
Nyilván nem vágyomrá.
14/22 anonim válasza:
Azért azt se felejtsük,hogy az utcán megerőszakolás a legritkább eset.
Egy barátnőmet a barátja erőszakoltameg. És ha megnézzük a statisztikákat akkor is családon belül megy a dolog,mert abbol nehéz kilépni.
Pláne ha van gyerek.
15/22 anonim válasza:
Én sosem, de ha fantáziált is valaki, akkor valószínűleg egy helyes (számára tökéletes) sráccal tette.. na hát ez viszont a valóságban nem így van:/ nagyon borzasztó dolog ez, és mindenkit, aki ilyet átél sajnálok:(
16/22 anonim válasza:
Már fantáziáltam arról, hogy megerőszakolnak de nem hiszem, hogy élvezném azért más a valóság és a fantázia. Eljátszottam a gondolattal. Nyilván egy bizalmas partnerrel eljátszani azért jobb lenne és ha nem lenne durva. Fantázia szinten volt olyan, hogy stoppolok és megáll valaki nekem, felvesz az autóval és nem enged el, elvisz a lakására és bezár engem, nem akar elengedni ez már nagyon beteges fantázia részemről és gáznak is érzem magam emiatt. Erről se gondolom, hogy tetszene de még is fantáziálok róla. 🙄
18/22 anonim válasza:
A legtöbben fantáziálnak róla de nem úgy ahogy valóban történik,hanem egy tüllbe-bugyolált rozsaszín erőszakról amit ők is èlveznek.
Egy domináns pasi megadná nekik,csak épp ez "ciki" ezért marad fantázia.
19/22 anonim válasza:
a frász keringet még a gondolattól is
20/22 anonim válasza:
Engem is izgat milyen az ha megeroszakolnak
Elkapnak elvisznek es megeroszakolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!