Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönös szimpátia esetén szexelnétek 60 év feletti nővel?
Figyelt kérdés
Életkorotokat írjátok oda, mert lényeges a kérdés szempontjából!
Volt már ilyen élményetek?
2020. máj. 25. 13:16
11/22 anonim válasza:
Persze. Van egy ex tanárnőm, aki 60 éves, de 45-nek néz ki. Gondolkodás nélkül ágybabújnék vele. 32F
12/22 anonim válasza:
Jaj, szappannak való vén banyákkal? Dehogy szexelnék! Nincs az az italmennyiség, hogy én egy olyan koporsótölteléket, kriptaszökevényt megdöngessek! Azoknak már porlanak élve a csontjaik, kopnak az ízületeik, nem bírják már a kemény meneteket. Csak a hajfesték meg a púder tartja össze őket, különben darabokra hullanának. Ezek már nem is nők, csak női műemlékek. A műemlékeket csak megnézi az ember, de nem költözik be egy műemlék jellegű lakóházba.
13/22 anonim válasza:
Lehetséges.. de nagyon fontos számomra a szimpátia és, hogy milyenek a belső tulajdonságai. Ha a sok év ellenére szót tudunk érteni, tudunk viccelődni, önfeledten jól érezzük magunkat akkor sztem benn lennék. Sajnos a generációnyi különbség már képes falat emelni
27/F
14/22 anonim válasza:
Ha megvan a kölcsönös szimpátia simán,50 felettivel volt már kalandom és nagyon jó volt. F32
15/22 anonim válasza:
Ha jól tartja magát, lehet, kipróbálnám. 30/f
17/22 anonim válasza:
f/35 pár feles előtte biztos lecsúszna
19/22 anonim válasza:
38 vagyok,voltam már 33 éves koromban 50feletti Növel,imádtam minden percet,de kb 45nel nézett ki.Láttam már sok vonzó 60as Hölgyeket akivel szivesen ágyba búja volna..tehat ha megvan a vonzalom akkor én igen,szexelnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!