Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legidősebb szexpartnered, és te hány éves voltál akkor? Nemed? Hogy jött össze? Ki kezdeményezte? Milyen élmény volt számodra? Fizettél érte? (mennyit?) Egy alkalom volt?
27 éves férfi vagyok, 37 a partnerem
BDSM kapcsolat, anyagiaktól független
elég jó élmény, nagyon élvezem mind az erotikus részét, mind azon túl
ingyenes, miért fizetnék? így is van rengeteg lehetőség, ha nem perverz kiéhezett kisfiú vagy
jó ideje tart és még fog is
F
21 voltam, ő pedig 50 körüli pasi. A főnököm volt, de csak később jöttünk össze, mikor már nem dolgoztam a helyen. Összefutottunk az utcán, persze elkezdtünk beszélgetni, kérdeztem hogy van, miújság stb. De ennyi volt, mentem tovább. Aztán 2 hétre rá megint véletlenül összefutottunk. Már vicces volt meglepődtünk mindketten. Hosszabban beszélgettünk majd felajánlotta hogy hazavisz (már késő volt). Igazából flörtölgettünk kicsit. Aztán később találkoztunk megint, átmentünk hozzá majd na tudjátok..:D
Nem fizettem érte. Fél évig voltunk együtt. Közepes élmény volt. A szex nem volt valami húdenagy élmény, a farka se volt valami nagy (pedig nincsenek hatalmas igényeim) és nagyon análmániás volt. Ezzel csak az a baj hogy bár én is szeretem, de nem ilyen gyakran. Szinte minden alkalommal át akarta tenni. Nekemmeg ez túl sok volt. Főleg hogy nem is készített fel igazán, semmi izgatás nyalakodás stb. Úgy nem is kellemes a dolog..
20 éves voltam a férfi akkor 42
Itt ismertem meg. Nem bántam meg, és nem fizetett érte, csak a testével :)
22L
19 voltam kb 50 koruli férfival
Orvos a férfi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!