Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Határeset. A cigi lenne a ki záró ok, nem a tested.
13/22 anonim válasza:
Figyelj, megértem hogy nem tetszik amit olvasol,és le is pontozod, de kis odafigyeléssel lehetne jobb is az a test. Ha figyelnél a helyes táplálkozásra, mozgásra és hanyagolnád azt a szar bagót... Ha...
14/22 Clay Morrow válasza:
Oldalról egyáltalán nem tetszik, elölről pedig egynek elmegy...
15/22 anonim válasza:
hoppá a cigi fel sem tűnt eddig, hiába jön be a husis alkat, a cigi kizáró tényező
16/22 anonim válasza:
Én simán el ba.sznám veled az időmet, és a cigi sem érdekel, mert én is cigizem.😀😀😀
17/22 anonim válasza:
De szépen ég az a cigi. 😂
Meg az a hanyag elegancia ahogy az ujjaid között fityeg. 😂
Testre okés vagy. Narancsbőr van nem is kevés, kéne kicsit mozogni. Séta vagy bringázás hobbinak.
18/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alakod van , gyönyörű nagy cicik... nem értem miért akarják mindenkire rátukmálni a fogyást meg az "egészséges" életmódot. Addig jó amég nem minden nő 20 kilós. Ne kelljen már egy sablon , hogy csak így nézhetsz ki. Így vagy gyönyörű. Sokan irigyek erre a testre , biztos lehetsz benne.
19/22 anonim válasza:
Miért nem vagyunk még az ágyban? :) Nekem bejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!