Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? Impotencia?
Az a helyzet, hogy van egy friss kapcsolatom, január elsején lett vége az előző párkapcsolatomnak amely majdnrm egy évig tartott.
Mosz van egy másik lány az életemben aki még szűz, akarom vele a szexet, szép lassan le vetkőzi a szégyenlősségét( gyönyörű hölgy, de szerintem testkép zavara van, mert folyton kövérnek látja magát, pedig huh, na szóval szexi)
Mikor talizunk, első pár csók és tapi után érzem hogy a farkam szép lassan bedurran, aztán mikor már nagy nehezen levettem róla a ruhát, fehérneműig, egyszerűen nem vagyok képes erekcioig eljutni. Eddig mindig ahhoz voltam szokva hogy oralis elojatekkal felhevitenek, viszint o nem rajong erte, sot.
Mi a franc vajom van?
Eltem haltam a csajert,hogy vegre idaif eljussak vele, aztan meg nem megy... Áhhh.
Lelki gondok?
(Onkielegitesnél tokeleteswn mukodik minden nalam)
Lehet, hogy még szokatlan neked is a helyzet, így ha azt mondod, hogy ez a lány más, mint az eddigi barátnōid.
Hasonló helyzetben vagyok, a párom szūz volt, velem veszítette el.. kezdetben kicsit nehézkes volt vele az ágyban, és szokatlannak éreztem a visszafogottságát, de egy kis türelemmel belejöttünk.
Mindenképp megoldás lehet az, ha alkalmazkodni próbáltok egymáshoz, a barátnōd is kicsit bevállalósabbá válhat, vagy épp te veszel vissza az elvárásaidból, végülis érdemes türelmesen kezelni a helyzetet, tapasztalatlan, szūz partnerrel mégis csak nem megy olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!