Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a bajom? Impotencia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a bajom? Impotencia?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy friss kapcsolatom, január elsején lett vége az előző párkapcsolatomnak amely majdnrm egy évig tartott.

Mosz van egy másik lány az életemben aki még szűz, akarom vele a szexet, szép lassan le vetkőzi a szégyenlősségét( gyönyörű hölgy, de szerintem testkép zavara van, mert folyton kövérnek látja magát, pedig huh, na szóval szexi)

Mikor talizunk, első pár csók és tapi után érzem hogy a farkam szép lassan bedurran, aztán mikor már nagy nehezen levettem róla a ruhát, fehérneműig, egyszerűen nem vagyok képes erekcioig eljutni. Eddig mindig ahhoz voltam szokva hogy oralis elojatekkal felhevitenek, viszint o nem rajong erte, sot.

Mi a franc vajom van?

Eltem haltam a csajert,hogy vegre idaif eljussak vele, aztan meg nem megy... Áhhh.

Lelki gondok?

(Onkielegitesnél tokeleteswn mukodik minden nalam)

2020. máj. 24. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Két dolog lehet; izgulsz vagy kevés az impulzus. Hozzászoktál, hogy az előjáték során téged is kényeztetnek, most meg ez nincs. Szóval vagy magadat izgatod, vagy megkéred, hogy csinálja (kézzel, ha orál derogál).
2020. máj. 24. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy még szokatlan neked is a helyzet, így ha azt mondod, hogy ez a lány más, mint az eddigi barátnōid.

Hasonló helyzetben vagyok, a párom szūz volt, velem veszítette el.. kezdetben kicsit nehézkes volt vele az ágyban, és szokatlannak éreztem a visszafogottságát, de egy kis türelemmel belejöttünk.

Mindenképp megoldás lehet az, ha alkalmazkodni próbáltok egymáshoz, a barátnōd is kicsit bevállalósabbá válhat, vagy épp te veszel vissza az elvárásaidból, végülis érdemes türelmesen kezelni a helyzetet, tapasztalatlan, szūz partnerrel mégis csak nem megy olyan könnyen.

2020. máj. 24. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem tényleg csak túl agyalom a dolgot.
2020. máj. 24. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha impotens lennél, akkor maszturbálásnál se menne. Talán túlságosan akarod, vedd lazábbra.
2020. máj. 24. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl izgulod ennyi az egész. Velem is előfordult már hogy egy új kapcsolatban voltam egy szűz lánnyal pont mint te és emiatt túl izgultam és lelankadtam mira akció lett volna... őszintén egyszer volt ilyen vagy kétszer én őszintén elmondtam neki hogy nem fog most menni mert túl izgulom sajna több ok miatt is és igazából megértő volt, mosolygott rajta és én is, aztán legközelebb már ment simán mint régen más lányokkal. Szóval ne izguld túl, mindenkivel megesik és ha mégis megtörténne ne próbáld eltusolni, legyél vele őszinte megértő lesz ami téged is megnyugtat majd hogy nincs teljesítési kényszer rajtad aztán majd menni fog.
2020. máj. 24. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Megoldodott? Am ha nem szereti eggyik fel az oralt, a masik meg oda van erte... Az nem tul jo..
2020. aug. 28. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!