Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy az a nő, akivel a karantén alatt jól beszélgettél online valójában egy átoperált férfi? Elég jól sikerült. Te mit tennél? Mert ez élőben derült ki, vagyis bevallja mert LÁTSZIK! camon meg képen nem látszott.
Figyelt kérdés
szerinte ez rendben van, most ugyan már, ne legyek homofób de én otthagytam és hazajöttem és most felkötöm magam.
1 egy idióta hülye vagyok hogy nem vettem észre.
2 megalázó volt mint állat, még magasabb is nálam (lehet erősebb is?).
2020. máj. 24. 18:09
1/6 anonim válasza:
én tuti nem csináltam volna semmi vele, hetero vagyok
és mivel nem szólt erről, valszeg addig is tartott az egész beszélgetés
F
2/6 anonim válasza:
Ha szexelni is szándékoztatok, akkor igazán elmondhatta volna...
3/6 anonim válasza:
Átoperált, tehát nő, és te nem homofób hanem transzfób vagy. Elég gáz viselkedés ez 2020-ban főleg, hogy az ilyen emberek lélekben nők, és tesznek azért hogy a testük is egy nőé legyen, így nem szokták egyből közölni hogy férfi testbe születtek.
4/6 anonim válasza:
Mivel már nő, és eddig minden téren tetszett, akkor ne legyél már paraszt.
5/6 anonim válasza:
Kitalált.
De ha így derül ki akkor ne gyertek már az ilyen kamu szöveggel, hogy ti ezt ott kapásból el tudnátok nézni.
Más az hogy utólag ha van időd lenyugodni és belefér az értékrendedbe, esetleg annyira bejött akkor újra megkeresed de nincs a világon olyan nő/pasi akit így átcsesznek és szó nélkül lenyeli.
6/6 anonim válasza:
Nem is tudom . Az egyértelmű hogy soha nem kezdenék egy transzneművel, de vagy két hete feldobott a youtube egy csinos arcot, nem vagyok transzfesztita címmel. Na, mondom ez valami balhé lesz,valakire ráfogták hogy tranzi.Nézem,és leesik hogy tényleg az... smink, hang, és leginkább arc tekintetében, meg tudott volna vezetni, legalábbis webcamon keresztül. Szóval, ne átkozd magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!