Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek attól még jó nő, ha az orális szexet megalázónak érzem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó rá, és kész!2020. máj. 23. 12:22
A kérdező szavazást indított:
Lehetsz jó nő, de ezt sok férfi nem fogja elviselni.
Ugye nem veszed zokon, ha majd téged se nyal ki senki sem?
Prűd picsa vagy, nem való neked a szex!
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
lehetsz csak ehhez megfelelő partnert kell találnod
a nyalásról mit gondolsz?
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy jó nő és nem is leszel! És kész!
3/7 anonim válasza:
Külsőleg, személyiségben lehetsz jó nő, nincs ráírva a homlokodra hogy nem sz.psz. Az ágyban viszont kevesebb pasi lesz akivel megtalálod a közös hullámhosszt.
4/7 anonim válasza:
Szerintem férfi függő... Én nem szeretek se szopni, és azért sem vagyok oda ha engem nyalnak. Mégis van férjem. Ki tudjuk elégíteni egymást máshogy is🙂
5/7 anonim válasza:
Attól, hogy megalázónak érzed, még csinálod a partnerednek?
6/7 anonim válasza:
Kár hogy a szavazásnál nincs egyetlen pozitív lehetőség sem. Az egyik évekig tartó párkapcsolatomban a lány sem csinálta viszont kézzel nagyon jó volt gyengéd és ráérzett a dolgokra. HA nekem lenne ilyen partnerem vagy párom mint te vagy, lehet hogy az elején kérdezgetném hogy mi az oka de nem erőltetném a dolgot.
7/7 érdeklődő35 válasza:
Én egy egyszerű 1 szavas szavazási pontot hiányolok : igen.
A szopáson kívül is még sok jó dolog van a szexben, és lehet ezt leszámítva bevállalós vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!