Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lonelyanimefanboy kérdése:
Srácok nektek is az első alkalom gyorsan lezajlott?
Figyelt kérdés
Először szeretkeztem és alig bírtam 5 percig, ezért megkérdem, hogy ez minden fiúnál így van vagy velem van a baj?2020. máj. 23. 10:16
1/14 anonim válasza:
5 perc az kb. csúcs életed első szexénél. Én 2 percen belül elmentem anno, gumi nélkül persze. Aztán pár hét alatt már akkor mentem el, amikor akartam.
2/14 Csicuki válasza:
Nem veled van a baj nyugi az elején a legtöbb pasi nem bírja olyan sokáig. Vannak a tipik 3 masodperces történetek ezektényleg léteznek nem csak kitaláltak XD
3/14 anonim válasza:
Kb nekem is addig tartott, szóval szerintem normális.
4/14 anonim válasza:
Nekem kb 1,5 óra volt az első mindketten szüzek voltunk és részegek valamikor hajnalban de utána az első "normális" nekem se tartott tovább 10 percnél
5/14 anonim válasza:
Nyugi, a legtöbb pasi sokadik szexnél se bírja öt percnél tovább, a legtöbb alig kezdi el már elment. Elég bosszantó.
Egy nő.
6/14 anonim válasza:
5-ös, empátia nulla. Hülye picsa
7/14 anonim válasza:
Az nem semmi. Ha belegondolok hogy 1 percig se tartott az első :D, viszont azóta 45 perc is simán megy.
8/14 anonim válasza:
Nekem még most is elő-előfordul időnként hogy pár perc alatt "végem" és akkor mi van? Máskor meg tovább tart és ha hamar durranok akkor is figyelek a partnerre neki jó legyen, addig nyalok/ujjazok amíg ismét nem kerülök támadóállásba.
9/14 anonim válasza:
Kedves 6-os, ha te is nő lennél és ha neked is olyan barátod lett volna aki pár perc alatt elmegy, utána elterül és alszik, elég lelombozó, úgy hogy kb. soha nem mész el. Nem lenne ezzel baj, ha nem addig tartana a szex amig a pasi el nem megy. Sajnos ezzel kapcsolatban rossz tapasztalataim vannak. De nyilván én vagyok a hülye picsa és neked van igazady 5-ös voltam.
10/14 anonim válasza:
Soha nem zajlott le gyorsan. Mindig is sokáig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!