Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután elmegyek a gumiban, folytathatom?
Elég furcsa helyzetben vagyok én, az a helyzet hogy a legelső menetben elég hamar elmegyek.. Viszont az a helyzet, hogy mintha nem is számítana, úgy tudom folytatni.
Szóval elmegyek, kijön a spermám meg minden, de a farkam merev marad amig "foglalkozok vele" szóval ugyanugy tudok vele dugni.
Arra gondoltam hogy szex előtt kiverem, eloszor ugye sok sperma szokott jönni. Aztán amikor dugásra kerül a sor, ott ha elmegyek akkor már csak nagyon kevés sperma jön ki, mert az elsőnél ürítettem. Szóval így, hogy elmegyek a gumiban, folytatjatom a sexet? Az a baj, hogy gumicserére viszont nincs idő mert addigra lelankad és már késő..
Ha egy gyerek eltartására vagy abortuszra van pénzed akkor nyugodtan.
De ha ezeket nem kívánatos dolognak titulálod akkor, eszed be se jusson.
NE!!!
Nekem szakadt ki gumi, kb 15 éves lehettem, a lány szintén.
Ugye ilyenkor a második patron is "mindent bele" módban van. Majd be tojtunk, mire végre egy hét múlva megjött neki... A második menet után úgy néztem ki, mint aki péniszgyűrűt tett fel. Az óvszer a kiszakadás után szépen feltekeredett a péniszem tövére, mit újkorában, csak teljesen funkciót vesztett formában. Szóval még egyszer:
NE!
47F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!