Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretsz legjobban a gyakorin a szexualitás kategóriában?
2020. máj. 22. 17:00
11/16 anonim válasza:
A vicces, intelligens válaszokat, és ha néha valakivel el tudok normalisan beszélgetni. A hülye aberrált irkálókat is szeretem valahol, szörnyülködök és rajtuk, aztán tiltom őket :D
12/16 anonim válasza:
Érdekes kérdések és válaszok, lehet hülyének néztek, de én sok mindent tanultam innen, ami a való életben is beigazolódott. És vannak izgató kérdések is, néha egy egy jó privátban chatelés, néha nekem segítenek, néha én segítek máson.
13/16 anonim válasza:
Hogy az értelmes válaszokkal, nem beteg fétisekkel (lábfétis) minden bajuk van az embereknek, lábfétis nem elfogadását a nőkre értem, a kretén, idióta válaszokkal meg semmi bajuk. Érdekes, amikor feljovok ide és látom, hogy Nagyon fonák módon működik a társadalom zöme hozzám képest. Gondolom vagyunk még ezzel így páran. A másik meg az, hogy ha felteszek egy kérdést, pl tegnap is lábfétist illetően, amit tök normálisan tettem ki, erre szétoffolták és nekem estek. Érthetetlen. Aki meg egy hülye fhasz, azt éltetik. Ki érti ezt?
14/16 anonim válasza:
Amúgy utalom de csak ebbe és a vallás kategóriába tudok válaszolni.
15/16 Clay Morrow válasza:
Néha jó bulákat lehet itt látni, vagy röhögni a sok tudatlan nyomi kérdezőt.
16/16 A kérdező kommentje:
14-es: miért csak itt és ott tudsz válaszolni?
2020. máj. 22. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!