Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító a kissé ápolatlan fogazat szex közben?
Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 10:43
A kérdező szavazást indított:
Csak makulátlan fogsorú partnerrel szexelek!
Ha meglátok egy csúnya amalgámtömést, azonnal otthagyom!
Nekem már a sárgás színű fogsor sem jön be, sorry...
Egy hiányó fog, és mindennek vége...
Kisebb hibákat eltűrök, de legalább ne legyen büdös a szája!
39 szavazat
1/6 anonim válasza:
Egyszer jártam egy lánnyal, az egyik foga nagyon szuvas volt. Nem kerestem a tökéletes embert, de annyira megragadta a tekintetem, hogy nem tudtam tőle elvonatkoztatni....
2/6 anonim válasza:
Lánynàl szerintem nagy baj, férfinál annyira nem baj. Olyasmi, mint az öszülés, lánynál csúnya, férfinál nem baj.
3/6 anonim válasza:
Mit értünk ápoltság alatt...
Nem hófehér?-nem baj.
Nagyon csálék, hiányos?-nekem spec nem tetszik de sokakat nem izgat.
Kicsit csálék?-nem baj.
Szuvas?-mértékétől függ, ha valaki megcsináltatja no para, ez nagyreszt genetika.
Büdös?-na az baj, az kiabrándító és fujj.
4/6 anonim válasza:
Ha rendben tartja amennyire lehetséges, akkor nincs gond. Tehát nem tökéletesen álló fogakkal nem tud feltétlen mit kezdeni, de a rossz fogakat tetesse rendbe.
Amúgy ha szexig eljutok valakivel, akkor nem ott fogok rádöbbenni, hogy jujj, a fogai!
5/6 anonim válasza:
Amúgy igaz, szerintem 3 fontos tényezöje van: ne legyen büdös a szája, ha szuvas ne elöl legyen látható helyen, és ne sejpítsen fog miatt.
6/6 anonim válasza:
Nem kell hogy fogkrém-reklám hófehér mosolya legyen, de legyen tiszta, ápolt. A túl szuvas, erősen hiányos, fogköves na meg büdös az erősen illúzióromboló kb. a 0-ra tudja csökkenteni a vágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!