Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az exének hatalmas mellei...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exének hatalmas mellei voltak, akkor mégis mit akar tőlem, akinek szinte semmi melle nincs? Hosszú távon is tarthat engem és a kis melleimet szexuálisan vonzónak?

Figyelt kérdés

Párom exének, akivel 16 évig együtt voltak brutál nagy mellei vannak/voltak, akkorák mint 2 görögdinnye. A nőt persze a pasik éppen ezért nagyon kedvelik, most is sűrűn váltogatja a partnereit, a kapcsolatuk előtt se volt ez másképp. De hát a férfiak már csak ilyenek, imádják a nagy kerek melleket, nem kell ezen mit túlmagyarázni.

Most ehhez képest nekem 28 évesen olyan testalkatom van, mint egy 12 éves tinilánynak. Alacsony vagyok, sovány, mellem szinte semmi. Olyan szinten semmi, hogy melltartót se kell hordanom, teljesen felesleges.

Amikor párommal megismerkedtem eleinte egyáltalán nem vettem komolyan a közeledését, hiszen annyira éles az exe és köztem a kontraszt, hogy nem értettem, mit tart bennem mint nőben szexuálisan vonzónak, amikor ő a nagy mellekre van/volt rákattanva. Szerencsére nincsen gond a szexuális életünkkel, bár én elég szégyenlős vagyok a melleim miatt és bennem van az a gondolat, hogy mi lesz ha elmúlik az irántam érzett szerelme és hirtelen rádöbben, hogy nekem semmi mellem nincs. Mellműtétet nem szeretnék, tehát sajnos ekkorák fognak maradni.

2020. máj. 21. 23:31
1 2
 11/13 kisördög1 ***** válasza:
90%
Szóval szerinted csak a mellméret számít? Ha így gondolod akkor tényleg fogalmam sincs mit akarhat tőled egy pasi...
2020. máj. 22. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazit férfi a nőt látja benned. A kisugárzás. Nekem azt mondta a barátom valamelyikén nap,hogy annyira ragaszkodik hozzám. Szereti ahogy beszélek,ahogy viselkedek,nem tudja megmondani de olyan kisugárzásom van,hogy imád. Egy igazi férfi ezeket mondja,és tartja előnyben,nem a melled.
2020. máj. 22. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves, helyes, rendes, őszinte, együtt-érző, és szépek a szemei. Nos, ezek miatt én is lemondtam arról, hogy inkább keresnék egy nagymellű másikat. Hisz az csak egy homokszem a gépezetben. Megfigyeltem azt is, hogy a szép arcúaknak 90 % kicsik a mellei. Én akkor már inkább lemondok a mellekről, mintsem zsákot húzzak a fejére. (Srác koromban viccelődtek így a haverok, ha egy bányarémet láttunk.) Meg amit a # 12 mond, így igaz. A mellek csak a farkamnak izgalmasak. Az eszem azt mondja, nem tudnék azokkal semmi többet kezdeni, mint a kicsikkel, ha vannak rajta megfogható bimbók.
2023. máj. 16. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!