Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 18 és 26 között válaszolnátok erre a
kérdésre?
A kérdező szavazást indított:
34 szavazat
Az, hogy nem volt komoly kapcsolata, vagy akár, hogy szűz, az nem zavarna.
Viszont mit értesz azon, hogy "mindenre meg kell tanítani"? Kommunikálni? Kimutatni az érzelmeit? Szexelni? Én nem tudom helyette használni a nemi szervét, és nem tudok az ő fejével gondolkodni...
20/L
2020. máj. 21. 22:30
Alapvetoen persze, de nyilvan ismernem kell ahoz hogy igent mondjak ra
2020. máj. 21. 22:30
3/10 A kérdező kommentje:
Például arra, hogyan kell viselkedni egy nővel, a szexben, meg az életben. Hiszen 24 évesen semmilyen tapasztalata nincs nővel.
Oo én igennel szavaztam, de ha láttam volna az utolsó kommentedet, akkor nemmel válaszoltam volna:/ nem tudod hogyan kell egy nővel viselkedni az életben? Hát nem lenne bajom vele, ha velem tapasztalná ki a dolgokat, de ez az utolsó kommented full olyan, mintha egy gyereket kéne tanítgatnom..://
2020. máj. 21. 22:40
Attól még lehet ezekről olvasni a neten.
[link]
2020. máj. 21. 22:40
Vannak alapvető szabályok, például akár illem, etikett is, amit minden férfinak ismernie kell(ene), akár 14 éves akár 24. Például hogy előzékeny veled, udvarias, kinyitja előtted az ajtót, előre enged, gyengéd veled, segít cipelni a nehéz dolgokat. Ha nem ért még nőhöz, az intimebb dolgokat nyilván nem biztos, hogy keni vágja. De ahány ember annyiféle szokás és élvezet, ergo nem mindenkinek ugyanaz jön be, erre már nincsenek szabályok, hogy merre hány méter. Ha két ember között működik a kémia és szeretik is egymást, szerintem magától fog jönni és nem pedig görcsösen, szóval nem hiszem, hogy tanítgatni kéne, hogy használja ezt vagy azt...
2020. máj. 21. 22:42
Azért legyen valamennyi érzelmi intelligenciája, persze, ha nem volt még kapcsolata akkor van amit tényleg meg kell tanulnia, de ha "mindenre meg kell tanítani" ott nem a szüzesség a legnagyobb probléma.
Mi az a minden? Kommunikálni, éretten vitázni, emberként bánni a másikkal, meg hasonlo dolgokat azért nem az én feladatom megtanítani, ugyanis nem a fiam hanem a párom lenne.
De ha csak annyit kéne tanitani hogy "finomabban dörzsöld a csiklóm", meg hasonlók, akkor abban benne lennék. 20N
2020. máj. 21. 23:04
8/10 A kérdező kommentje:
ma 23:04 Körülbelül ilyesmik.
Amit leírtál az csak egy kis része a személyiségnek.
Ha elég nagy az (érzelmi) inteligenciája és vannak közös érdeklődéseink akkor egy randit mindenképp megér.
Hogy utána kapcsolat lesz-e azt nem lehet ennyiből megmondani.
2020. máj. 22. 00:05
Azt, hogy egy férfinak hogyan kéne viselkednie a nőkkel, azt a szülőknek kellene megtanítaniuk, nem az első partnernek. Önmagában az, hogy még nem volt kapcsolata nem lenne baj, de pótmama nem akarok lenni
2020. máj. 22. 22:57
Kapcsolódó kérdések: