Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy “nemzetiség fétis“?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 20:33
1/7 anonim válasza:
Szép alakok vannak itt :( Amúgy én mivel volt egy idő hogy sokat találkoztam egy lengyel lánnyal nagyon örülnék ha mégegyet megismerhetnék,.
2/7 anonim válasza:
Manapság majdnem mindenféle fétis létezik.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Azert szerintem nem olyan nagy tragedia, hogy vonzodok egy nemzetiseg olyan tagjaihoz, akik megfelelnek az izlesemnek :) ha “szep alakokrol” szeretnel olvasni, ajanlom a szekelesfetises vagy savanyu talpszag imado kerdezot.:D
2020. máj. 21. 21:19
4/7 anonim válasza:
Mindennek IS van fétise, nem lepődnék meg ha pl. még a fazekaknak is lenne. Ha valamelyik nemzetiséghez vonzódsz az viszont nem fétis, csak személyes ízlés. Fétisről akkor beszélhetünk, ha az adott dolog kimondottan többlet szexuális izgalmat keletkeztet.
5/7 anonim válasza:
Fetisnek nem neveznem, de vannak nagyon tisztan nem keveredett nepek, akik kozt rengeteg a nagyon szep ember. Nekem pl dan, holland, orosz, lengyel, norveg, es a vikinges angolok.
6/7 anonim válasza:
A mai világban már tuti van ilyen is...
7/7 anonim válasza:
Kérdező, félre értettél. Most az enyém az első válasz de előtte volt egy meglehetősen kultúrálatlan és neki írtam hogy "szép alak". Neked van olyan nemzetiség akikért rajongsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!