Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok túl érzékeny péniszre?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt vagyunk már fél éve, de azóta nem igazán javult a helyzet odalent. Együttlétkor hamar elmegyek, nem tudom minek köszönhető. A fejemben a dolgok tiszták, nem is félek, semmi ilyen nincs. Nem tudom ,hogy mitől lehet ez , de valószinűleg közrejátszik az is ,hogy kb 14 éves koromig nem igazán húztam vissza kb soha a bőrt ( ne kérdezzétek, én sem tudom miért ). Mit tudnék ilyenkor tenni,hogy ne legyen ennyire érzékeny ?2020. máj. 21. 17:52
1/9 anonim válasza:
Nem a makkod érzékenységétől van, inkább csak még nem tanultad meg kontrollálni. Márpedig ez fejben dől el - nem csak az, hogy legyen erekció de az is, hogy mennyire tudod visszafogni magad. Ezen semmiféle kenőcs, csodaszer nem segít (max. az alkohol, de ezért ne rúgj be minden nap).
2/9 anonim válasza:
Szexshopokban lehet kapni sprayt, ami kifejezetten erre van.
Illetve játszhatsz magaddal is, izgathatod magad, a makkod és próbáld minél tovább elhúzni az elélvezést. Ebben akár a párod is tud segíteni.
Az is egy megoldás, hogy megállsz amikor érzed hogy elmennél, és nyalod addig, amíg le nem nyugszol. Pózt is váltogathatsz.
Vagy még a makkod tövét szorítsd el amikor érzed hogy jön az inger. Ez megszünteti az ingert.
3/9 anonim válasza:
pedig a makkod érzékenysége miatt van, hátrahúzva kell tartani az első pár nap kellemetlen lesz utána már sokkal jobb
4/9 anonim válasza:
3-as,évek kellenek mire nem lesz annyira érzékeny. Akik körül vannak metélve azokkal szerinted mi van? Ők is ugyanúgy bírják mint mások, csak megszokták, hogy a makk folyamatos ingernek van kitéve.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazabol most probaltam ezt ki , kb masfel hete. Amig itthon vagyok ezt csinalom , igaz nem mindig , de erezhetoen nem annyira erzekeny alapjaraton. Csak nem tudom mi kellene , ami ott tartja a bőrt , mert mindig visszacsuszik
2020. máj. 24. 09:06
7/9 anonim válasza:
A bőr azért van hogy ott legyen rajta.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért lenne körülmetélés?
2020. máj. 24. 15:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!