Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit ajánlotok túl érzékeny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok túl érzékeny péniszre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt vagyunk már fél éve, de azóta nem igazán javult a helyzet odalent. Együttlétkor hamar elmegyek, nem tudom minek köszönhető. A fejemben a dolgok tiszták, nem is félek, semmi ilyen nincs. Nem tudom ,hogy mitől lehet ez , de valószinűleg közrejátszik az is ,hogy kb 14 éves koromig nem igazán húztam vissza kb soha a bőrt ( ne kérdezzétek, én sem tudom miért ). Mit tudnék ilyenkor tenni,hogy ne legyen ennyire érzékeny ?

2020. máj. 21. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem a makkod érzékenységétől van, inkább csak még nem tanultad meg kontrollálni. Márpedig ez fejben dől el - nem csak az, hogy legyen erekció de az is, hogy mennyire tudod visszafogni magad. Ezen semmiféle kenőcs, csodaszer nem segít (max. az alkohol, de ezért ne rúgj be minden nap).
2020. máj. 21. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Szexshopokban lehet kapni sprayt, ami kifejezetten erre van.

Illetve játszhatsz magaddal is, izgathatod magad, a makkod és próbáld minél tovább elhúzni az elélvezést. Ebben akár a párod is tud segíteni.

Az is egy megoldás, hogy megállsz amikor érzed hogy elmennél, és nyalod addig, amíg le nem nyugszol. Pózt is váltogathatsz.

Vagy még a makkod tövét szorítsd el amikor érzed hogy jön az inger. Ez megszünteti az ingert.

2020. máj. 21. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
pedig a makkod érzékenysége miatt van, hátrahúzva kell tartani az első pár nap kellemetlen lesz utána már sokkal jobb
2020. máj. 23. 03:35
 4/9 anonim ***** válasza:
3-as,évek kellenek mire nem lesz annyira érzékeny. Akik körül vannak metélve azokkal szerinted mi van? Ők is ugyanúgy bírják mint mások, csak megszokták, hogy a makk folyamatos ingernek van kitéve.
2020. máj. 23. 03:44
 5/9 anonim ***** válasza:
nem kellenek évek
2020. máj. 24. 00:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazabol most probaltam ezt ki , kb masfel hete. Amig itthon vagyok ezt csinalom , igaz nem mindig , de erezhetoen nem annyira erzekeny alapjaraton. Csak nem tudom mi kellene , ami ott tartja a bőrt , mert mindig visszacsuszik
2020. máj. 24. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
A bőr azért van hogy ott legyen rajta.
2020. máj. 24. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért lenne körülmetélés?
2020. máj. 24. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Változott azóta?
2020. júl. 28. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!