Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő kipróbálja a nagy farkat, de nem azért mert ezzel tud elélvezni csak próba, láttak, fogtak, tapasztaltak ilyet is, ennyi a legtöbben a normált szeretik.
Egy történet, hogy nem a mérte a lényeg: volt egy 42 éves feleség, aki a szeretőm volt, de elmondta, csak orgazmust keres a szexben nálam, én semmit ne csináljak mert Ő csak lovagolni akar addig amíg el nem élvez.
Elmondta volt már több szeretője, de mindenkitől csak ezt kéri, és annyi kitétele van felém, hogy amíg Ő lovagol és elélvez addig álljon a farkam (ne élvezzek el), nem számít, hogy mekkora a méret, mert már volt neki több féle és Ő mindegyiktől eltud élvezni, ha kellő ideig lovagolhat és addig bírja a férfi elélvezés nélkül, szóval nem a méret számít nála.
3
"Eddig a 4x alatt a csajok, és hölgyek is a nagyobbat jobban preferálták."
Mármint mi az a 4x?
Én szívesen leszek őszinte. Persze, hogy számít. Ugyanis a nők méretei is mások. :) Ezt már a Kámaszútrában is leírták, rémlik valakinek? Kb. 11 éves koromban olvastam.
Ha nekem történetesen az átlagosnál hosszabb hüvelyem van, és tegyük fel, kitágultam a szüléseknél, akkor nyilván a hosszú, vastag f.szt fogom preferálni.
Hogy a kicsinyke hölgyek miért érdeklődnek a nagy méret után, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!