Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért borotválja a punciját?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal vonzóbb, nőiesebb ha van rajta szőr.
Szex közben is plusz élvezetet ad szerintem a szőr látványa.
A legszebb az amikor háromszögben van ott a szőr 😍
2020. máj. 19. 22:44
1/10 anonim 

válasza:

Na ez nagyjából olyan szintű téma, mintha arról vitatkoznánk a főtt vagy a sült tojás a jobb.
2/10 anonim 

válasza:

Nagyon sokaknak úgy tetszik, ha szőrtelen.
3/10 anonim 

válasza:

Mert undorító mikor nyalod és leválik pár szőrszál és a szádba marad. Én is nő vagyok, ebbe csak bele gondolok. De ha neked szőrösen tetszik, akkor mond meg a szexpartnerednek,hogy ne borotválja.
4/10 anonim 

válasza:

Én férfiként azt mondom, nem vagyunk ősemberek már.
Ezért vagyok vegán, és ezért borotválom a nemiszervem, ahogy úgymond elvárom ezt a páromtól is.
Fejlődni kell...
6/10 anonim 

válasza:

Neked szőrösen tetszik másnak meg nem. Először nyűgözd le a partnered és utána kérj (s ne követelj), s legfőképpen ne előre legyenek elvárásaid mielőtt még bármit nyújtottál volna.
7/10 anonim 

válasza:

Egy csodaszép arcú csaj biztos vonzó lenne kopaszon is, de miért baj, ha van hozzá egy jó frizurája? Ugyanez vonatkozik a puncira is. A nemi szőrzet látványa, illata teszi teljessé az összképet. :)
8/10 anonim 

válasza:

A fanszőrzet elraktározza a szexuális illatokat,
illetve minden egyes szőrszálnak van egy idegvégződése, így növelik az üzenetek számát, ami
közösülés közben eljut az agyba.
Persze kinek mi tetszik, ez csak tudományos tény.
9/10 Clay Morrow 

válasza:

Ajkakon, közel körülötte ne legyen szőr, különben nem érdekel, hogy dzsungel, háromszög, csík vagy Baphomet pecsét/pentagramma (mondjuk ezt külön díjaznám) van ott neki.
10/10 anonim 

válasza:

számomra igénytelen hogyha szőrös (lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!