Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányok aki gyakorolja az anál szexet hogyan szereti-tövig benyomva, vagy csak a pénisz egy része ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 13:55
1/6 anonim válasza:
Max 5 centi amit engedek kb. Utána borzasztóan fáj.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a makkja meg egy kicsi.:)
2020. máj. 19. 14:00
3/6 anonim válasza:
Ha már átment az izomgyűrűn, akkor utána már nem fáj (hacsak nincs 30 cm-s brokeszed), a végbél-traktus hosszabb mint a vagina. Ettől még tartsd az anál szex alapszabályait: higiénia, síkosítás, fokozatosság.
4/6 A kérdező kommentje:
Betartom !
2020. máj. 19. 14:18
5/6 anonim válasza:
Én általában tövig szoktam hagyni. Volt már olyan is, hogy úgy lovagoltam. Sőt egy jó pózban ha tövig bent van nagyon érzékeny területeket tud eltalálni. Persze mindent csak ésszel. Az ágyban az a fontos, hogy a pároddal összhangban legyetek és ne alázni, hanem kényeztetni akarjátok egymást.
6/6 anonim válasza:
Barátnőm úgy szerette nagyon, hogy misszionárius póz és a lába a vállamon volt. Popsija alá egy párna és úgy ő is nagyon élvezte mikor tövig nyomtam meg én is. Valahogy mélyre nyomva sokkal szűkebbnek hat a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!