Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik a jobb? Ha egy lány irányít vagy ha a lányt irányítjátok és bármit megtehettek?
A változatosság híve vagyok.
Számomra egy jól működő kapcsoltban valamilyen szinten mindkettő jelen van. :)
Viszont, mivel én vagyok a férfi, általában nekem “jut” a dominánsabb szerep.
De ahogy említettem egy kis változatosság sosem árt. Mindkettőt szeretem.
26F
én azt szeretem ha átadja magát nekem és elég bevállalós (persze megbeszéljük is a dolgokat azért)
akár erotikán túl is izgat a BDSM DS ága főleg
27F
Én inkább irányítani szeretem. Elég határozott,domináns típus vagyok. De mondjuk azokban a ritka pillanatokban amikor azt gondolja hogy ő irányít,valójában akkor is én mondom hogy mi legyen. Elég rafkós vagyok. Mondok egy példát!
Nyilván imádok puncit nyalni,és kívánom,ezért azt parancsolom neki hogy üljön a számra,és rá is ül egyböl,jó mélyen bele mélyesztem a nyelvem a punciba és megfogja a fejem is,igazából azt gondolja hogy most ő dominál mert nyalatja a puncit,valójában meg én kértem,de az illúziója meg van neki,hogy most ő nyalat engem..
És ez nagyon izgalmas tud lenni. Játszani kell a lányokkal,ezt élvezik igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!