Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is taszít a "pasi" szó?
Figyelt kérdés
Én férfi vagyok, de amikor lepasiznak attól kiráz a hideg, mindig valami kopaszfejű madár jut az eszembe erről a szóról.2020. máj. 19. 00:59
3/15 anonim válasza:
Igen, nagyon. Viszont mivel ezt többször kifejtettem már itt és máshol is, megkaptam, hogy milyen egós vagyok, meg hisztis. Pedig én férfi vagyok, a pasi az egy kis komolytalan csicska a szememben. Én sem szólítom csajnak a nőket.
6/15 anonim válasza:
Igen, én is utálom a társaival együtt.
Csávó, ürge, fazon.
Egy lány.
7/15 anonim válasza:
Taszít bizony! Aki ezt használja, már minősítem is. Sajnos nagy divat lett. Pedig a magyar nyelv nagyon gazdag, pl. ürge, ipse, manus, hapsi, fószer, stb., stb.
9/15 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom komolyan venni azokat, akik engem pasinak mondanak, a férfi az férfi, a nő az nő. Biztos van, akire illik ez a pasi /csaj szó, de nagyon nem szeretem.
F
10/15 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele. Persze ritkán használom csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!