Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket szoktatok alkalmazni előjátékként?
Figyelt kérdés
Szoktatok esetleg ténylegesen játszani valamit? Vagy nálatok hogy indul be ez az egész? Mennyi ideig tart kb?2020. máj. 19. 00:59
1/4 anonim válasza:
Hát mi úgy szoktuk hogy csókolozunk és egymasnak az intimebb dolgait eljezdjuk izgatni,nyalogatni es ehhez hasonlok kb ilyen 5-10percig
2/4 anonim válasza:
Masszázs ---> puncimasszázs ....a többit találd ki
3/4 anonim válasza:
Nálunk az egyik dolog ami nagyon bevált : Én a hátamra fekszem a férjem úgy helyezkedik el ,hogy a farka a számhoz közel legyen.Én vibrátorral izgatom magam ő meg az egyik kezével simogatja a mellemet a másikkal játszik a farkával amit néha számba rak.A vége vagy az ,hogy a számba megy el vagy az,hogy hátulról hatol belém mikőzben én félig álló helyzetben térdelek.
A másik kedvenc előjáték amit én is nagyon élvezek ha orális szex közben amit én adok menet közben a melleim közé rakom a farkát és én írányitom a dolgokat a melleim között addig amíg azt nem érzem,hogy most eldurran. Ilyenkor vagy számba fog élvezni vagy a melleim közé. Nekem elég érzékenyek a melleim ,így a mellszextől nekem is lesz orgazmosom.
4/4 anonim válasza:
Sok sok csók. Aztán simogatás. Szép lassan lekerülnek menet közben a ruhadarabok. Közben továbbra is sok sok csók és simogatás. Aztán még több csók az egész testre, jöhet a cicik és a punci kézzel és nyelvvel történő izgatása és viszont. Akár órákon át. Aztán jöhet egy kis szex. Pihenésképpen ismét sok sok csók és nyalakodás. Aztán újra jöhet a szex. Ezzel el lehet lenni akár egy egész éjszakán át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!