Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A squirt ciki vagy klassz? L/23
Nem videóra gondoltam! :) Elő dolgokra! 😊
Hahhaha. Jó! Csak neked! 😂😘
eleinte en is cikinek éreztem, mert a legelső szexualis elmenyemnel nem tudtam róla hogy ilyet is tudok, az exem meg azt hitte hogy bepisiltem, nagyon ciki volt, utána egy darabig próbáltam visszatartani, szegyelltem magam, de hat volt amikor nem letetett birni.
aztan kellett két olyan partnert találnom, akik úgy szerettek ahogy vagyok, úgy igazán, és őket lenyűgözte és imádták, hogy mennyit és milyen gyakran van hogy elcsurranok, volt hogy szinte csak arra ment ki a jatek hogy szinte folyamatosan spricceljek :D
most is a legutóbbi alkalommal amikor megismerkedtem egy új sraccal, és beszéltük hogy ha úgy van spriccelek, hat nem sok kellett neki sem, az első spricc után arra gyurt hogy minel gyorsabban és tobb jöjjön, imádják, és vegre én is felszabadult lehetek, hogy nem ítélnek el.
most már inkább pozitívan értékelem ezt a tulajdonsagomat :)
mondjuk gumi lepedő nem árt a matracra alám, az is tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!