Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szép nőnek miért nem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép nőnek miért nem az jut eszébe,ha meglát engem,mint ami nekem az eszembe jut,ha meglátom őt?

Figyelt kérdés
Ha én megyek az utcán,vagy buszon,metrón mindegy hogy min és meglátok egy szép nőt,nekem az első ami eszembe jut hogy szexelnék vele.Akár két perc ismeretség után is.Na most azt hogy tudnám elérni,hogy egy nőnek is az legyen az első gondolata,ha meglát engem,hogy de jó lenne dugni velem?:)

2020. máj. 18. 14:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mentalista nem vagyok, jóképű talán:)
2020. máj. 18. 14:52
 12/21 A kérdező kommentje:
#10 a testbeszédükkel nem azt fejezik ki hogy tetszenék nekik.Úgy néznek rám,mint ahogy a menetrend et szokták nézni a buszmegállóban.
2020. máj. 18. 14:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert nem nézel ki annyira jól, mint azt hiszed?
2020. máj. 18. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg komplexebb agyuk van mint neked.
2020. máj. 18. 15:00
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell túlgondolni a dolgot, egyszerűen nem jössz be nekik és nem érdekled őket.

Engem mindig legalább egy férfi elkezd bámulni, és néha már kínosan ügyelek rá, hogy még véletlenül se teremtsek szemkontaktust, ezért a lehető legjobban belevetem magamat a könyvembe.

2020. máj. 18. 15:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát értem én a problémádat, csak tudod az a baj, hogy férfiből nem lesz nő sosem, ugyanúgy nőből sem férfi, egészen egyszerűen különböző a két nem , gondolkodásmódban is.
2020. máj. 18. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ha meglátok egy nekem tetsző férfit, akkor is ugyanazzal az arccal nézem végig mint a menetrendet, ha egyébként a fejemben éppen heves szexcsatában vagyunk. De általában ritka, hogy vonzó férfiakról egyből a szex jusson eszembe, én inkább elképzelem magunkat a gyerekeinkkel és kutyával ahogy éppen kertészkedünk a házunk előtt vagy valami hasonló :D Szerintem a nők többsége kicsit másképp gondolkodik, mint egy átlagos pasi, nem rögtön a szex az első gondolata amikor meglát valakit, hiába, hogy nagyon bejön neki.
2020. máj. 18. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan pasi akit ha meglátok elfantàziàlgatok.

A pàrom is ilyen volt az első pillanattól.

Lehet nem vagy helyes.

2020. máj. 18. 17:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg inkább veszek föl személyi kölcsönt:)
2020. máj. 18. 18:36
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha kozsós vagy,vágd le az arcodba lógó tincst,már nem menő.
2020. máj. 18. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!