Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is csak lovagló pózban tud elmenni? Milyen irányú mozgás a legjobb ilyenkor?
nekem az előre hátra és a körkörös jobb volt, mint a fel-le
minden partnerem elment így
43/F
Nekem életemben legelőször úgy sikerült, hogy hason feküdtem, kitoltam a fenekem és úgy csinálta az előző barátom hátulról. Aztán sikerült misszionáriusban is, de ritkán volt orgazmusom sajnos, ugye rajtam is múlik, mennyire engedem el magam.
A mostani párommal lovaglóban úgy sikerül nagyon sokszor, hogy gyorsan mozog alattam...Valamiért az nagyon jól esik nekem. De volt már hogy sikerült ilyen “kanál” vagy “kifli” pózban, nem tudom hogy hívják pontosan. A lényeg, hogy figyeljétek egymás reakcióit. 😀
Sokáig én is csak lovaglóban tudtam elmenni, leginkább úgy, hogy a csiklóm hozzádörzsöltem a... hát bármihez, amit értem, igazából :D Ha olyan szögben voltam, akkor a péniszéhez, ebben az esetben a le-fel mozgás tökéletesen megfelelt, ha más szögben voltam, akkor meg az ágyéki részhez, amikor tudod teljesen beleülsz, és akkor inkább a körkörös mozgások voltak hatékonyak, de hát ez nyilván függ attól is, hogy éppen aktuálisan mi tetszik és mi esik jól.
Aztán megtanultam hüvellyel rászorítani a péniszre, szintén eleinte lovagló pózban, úgy volt a legegyszerűbb (ott egyértelműen a le-fel mozgás működött), és idővel megtanultam ezt a technikát más pozíciókban is, bár egyelőre csak szemből megy, hátulról még sosem élveztem el (pl kutya és társai), de ez is csak gyakorlás kérdése lesz, szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!